De BASkapel

BASkapelAls Montagepartner van de BASkapel heb ik de training gevolgd om dit product op de juiste wijze te monteren.
Ik plaats de BASkapel in de regio Utrecht rondom Zeist.

Sinds 1 oktober 2010 de wetgeving met betrekking tot het plaatsen van dakkapellen is veranderd, is het vergunningsvrij toegestaan om 60 cm uit het dakvlak te verrijzen met bouwsels. Met de BASkapel haalt u de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en tevens de ruimtewinst van een dakkapel.

Voor de voorzijde en aan de straat grenzende dakdelen is het normaliter altijd nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Tevens heeft u dan met de welstandsnorm van uw gemeente te maken, die in vrijwel alle gevallen een maximum aan maat aangeeft bij een eventueel vergunningsplichtige dakkapel. Enkele gemeentes in Nederland uitgezonderd is het met De BASkapel wel toegestaan deze normen te overschrijden. Slechts op speciaal vastgestelde welstandseisen, monumentale panden en woningen die onder beschermd dorps- of stadsgezicht vallen, is nog een vergunning verreisd.
Velux dakraam

De BASkapel wordt uitgevoerd met VELUX dakvensters. Afhankelijk van uw situatie kunt u hierbij kiezen uit verschillende uitvoeringen.

Vraag hier vrijblijvend advies of een offerte aan voor een BASkapel op uw woning!